Ik hoop dat deze blog je verder helpt.
Toch hulp nodig? Ons team staat voor je klaar, klik hier.

Wat is remarketing?

Ik hoop dat deze blog je verder helpt.
Toch hulp nodig? Ons team staat voor je klaar, klik hier.

Wat is remarketing?

Remarketing is een marketingstrategie waarbij je eerdere bezoekers van je website of personen die interactie hebben gehad met je merk opnieuw benadert met gerichte advertenties, om hen te stimuleren alsnog te converteren.

Waarom LinkedIn zo geschikt is voor remarketing

LinkedIn is een uitstekend platform voor remarketing, vooral voor B2B-bedrijven. Het platform biedt diverse mogelijkheden om dit toe te passen op websiteverkeer, afbeelding, interactie, videoweergave, bedrijfspagina bezoeken en leadformulier openingen. Hierdoor kun je zeer gericht personen benaderen die al interesse hebben getoond in jouw merk. Bovendien is LinkedIn de thuisbasis van professionals en besluitvormers, wat het een ideaal platform maakt om hoogwaardige leads te genereren en langdurige zakelijke relaties op te bouwen.

Hoe prime marketing remarketing inzet voor haar campagnes

Prime Marketing maakt optimaal gebruik van LinkedIn’s remarketing mogelijkheden om effectieve campagnes te creëren. Wij beginnen direct met het opbouwen van een zo’n audience, gebaseerd op de interacties van potentiële klanten met jouw merk. Vervolgens ontwikkelen we gepersonaliseerde advertenties om deze doelgroep opnieuw te benaderen en hen te stimuleren tot conversie. Door nauwkeurig de resultaten te analyseren en te optimaliseren, zorgen we voor een maximale ROI en succesvolle campagnes.

Wat je verliest als je geen remarketing gebruikt in je campagnes

Zonder remarketing mis je de kans om potentiële klanten die eerder interesse hebben getoond opnieuw te benaderen. Hierdoor loop je het risico op lagere conversieratio’s, een verminderde ROI en het verlies van potentiële klanten aan concurrenten. Remarketing is essentieel om het maximale uit je marketinginspanningen te halen.

Remarketing uitstekend voor de lange termijn

Een remarketing strategie is cruciaal voor langdurig succes, omdat het je in staat stelt om een continue relatie op te bouwen met potentiële klanten. Door hen herhaaldelijk bloot te stellen aan jouw merk en gerichte boodschappen, blijf je top-of-mind en vergroot je de kans op conversie wanneer ze klaar zijn om te kopen. Bovendien stelt het je in staat om betrokkenheid te vergroten, klantloyaliteit op te bouwen en de levenslange waarde van elke klant te maximaliseren, wat bijdraagt aan duurzame groei en succes op lange termijn.

LinkedIn

info@primemarketing.nl

Over Prime Marketing

Bij Prime Marketing combineren we expertise, innovatie en een persoonlijke benadering om jouw B2B-marketing naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe onze unieke aanpak, klantgerichtheid, en jarenlange ervaring in LinkedIn-adverteren jouw bedrijf kunnen transformeren.

LinkedIn Ads
benchmarks

Ontdek hoe wij op alle benchmarks bovengemiddeld presteren.

B2B-MARKETING OP MAAT

WHITEPAPER

LinkedIn Ads Benchmarks.

WHITEPAPER

LinkedIn Ads Benchmarks.