ONS DOEL

Prime Marketing is een team van 6 vrienden, die samen hebben gespecialiseerd in LinkedIn Advertising. 

Ons doel is om je marketing afdeling te ontzorgen en je omzet te laten groeien door een consistente stroom hoogwaardige leads aan te leveren.

wij zijn

LinkedIn experts

Wat Doen Wij?

Wij laten B2B bedrijven groeien door middel van doordachte moderne marketing campagnes. We zagen bij concurrenten dat er in onze ogen enorme problemen zijn in de visie en uitvoering van marketing.

Veel grote bestaande marketing agency’s zijn trage uren fabrieken en zijn niet gespecialiseerd. Dit is waar wij ons onderscheiden.


Wat Doen We Niet?

Bij Prime Marketing houden we ons alleen bezig met marketing op LinkedIn. Wij hebben bewust de keuze gemaakt om ons niet bezig te houden met andere sociale media platformen. 

Hierdoor kunnen wij ons volledig inzetten op LinkedIn waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen het platform en de markt.

wij zijn er klaar voor!

Ons team bestaat uit zes mensen. De meeste hebben elkaar ontmoet op de middelbare school en zijn sindsdien goed bevriend.

Door onze sterke band en vertrouwen in elkaars kunnen, kwamen we er al snel achter dat we erg goed kunnen samenwerken. Toen het idee ontstond om een marketing agency te beginnen was de rolverdeling al snel duidelijk.

Doordat we allemaal verschillende interesses hebben en dezelfde passie voor ondernemen en marketing delen, bleek al snel dat we de ideale combinatie zijn om een marketing agency te beginnen. 

HOGE KWALITEIT

B2B LEADS VACATURES CONTENT

HOGE KWALITEIT B2B LEADS VACATURES CONTENT

Youp Verresen

Youp Verresen

Co-founder

Youp is onze account manager en een expert op het gebied van B2B leadgeneratie op LinkedIn.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

CONTACT

Bedankt voor je interesse.