Klaar om LinkedIn optimaal te benutten?

Prime Marketing helpt bedrijven hun verhaal aan de juiste doelgroep te vertellen. Dit doen we door te adverteren op het ideale B2B-platform: LinkedIn.

Onze klanten

Onze specialiteiten

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. De kunst is om dat verhaal bij de juiste mensen voor te leggen. Bij Prime Marketing zijn we gespecialiseerd in het vertellen van jouw verhaal aan de juiste mensen. Dit doen we door te adverteren op het ideale B2B-platform: LinkedIn.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. De kunst is om dat verhaal bij de juiste mensen voor te leggen.

Bij Prime Marketing zijn we gespecialiseerd in het vertellen van jouw verhaal aan de juiste mensen. 

Dit doen we door te adverteren op het ideale B2B-platform: LinkedIn.

LinkedIn Ads

B2B leads verzamelen is een vak apart. Ons vak.

B2B Landingspagina

Een landingspagina is waar een prospect een lead wordt.

Marketing dashboards

Met onze dashboards en rapporten weet je precies waar je aan toe bent.

Content marketing

Met content marketing verzadig je je huidige volgers met content.
LinkedIn Training cover

Gepersonaliseerde LinkedIn Marketing Training

LinkedIn is een geweldig platform als het gaat om netwerken in een zakelijke omgeving. In onze LinkedIn Training leggen wij uit hoe je LinkedIn optimaal inzet voor jouw bedrijf.

Waar kun je bij ons voor terecht?

Ontvangen aanbevelingen:

Prime Marketing onderscheidt zich door de korte lijntjes, de specialisatie in LinkedIn en de flexibiliteit binnen de samenwerking.

Je kunt bij Prime Marketing terecht, wanneer je op zoek bent naar:

Prime Marketing onderscheidt zich door de korte lijntjes, de specialisatie in LinkedIn en de flexibiliteit binnen de samenwerking.

Je kunt bij Prime Marketing terecht, wanneer je op zoek bent naar:

BLOG

Lees onze blog

Een knap-ogende en actieve bedrijfspagina is essentieel wanneer je als bedrijf klanten wil werven via LinkedIn. De bedrijfspagina is dé plek waar geïnteresseerde als eerste een kijkje nemen en is dan ook het gezicht van je bedrijf op LinkedIn.

Hierom is het erg belangrijk om te zorgen voor een gezonde hoeveelheid groei op je bedrijfspagina. Naamsbekendheid op LinkedIn zorgt er niet alleen voor dat je bedrijf wordt gezien door een zeer grote doelgroep.

Het zorgt namelijk ook voor een online-exportstatus. Redenen genoeg dus om ervoor te zorgen dat je bedrijfspagina het publiek krijgt wat het verdient.

WHITEPAPER

Top 9 LinkedIn-marketingtips voor meer rendement

In deze whitepaper lees je hoe je met kleine aanpassingen een wereld van verschil kunt maken in de resultaten én de kosten van jouw LinkedIn-advertentiecampagnes.

De eerste vijf tips gaan wat dieper in op LinkedIn-strategieën waar wij zelf goede resultaten mee hebben geboekt. De laatste vier tips zijn tips, die je in iedere marketingstrategie kunt toepassen. Zo kun jij snel, doeltreffende verbeteringen doorvoeren en een hogere ROI uit jouw LinkedIn-campagnes halen!