Ik hoop dat deze blog je verder helpt.
Toch hulp nodig? Ons team staat voor je klaar, klik hier.

LinkedIn Premium Kosten: Wat je moet weten over de prijzen en abonnementen in 2023

Ik hoop dat deze blog je verder helpt.
Toch hulp nodig? Ons team staat voor je klaar, klik hier.

LinkedIn Premium Kosten: Wat je moet weten over de prijzen en abonnementen in 2023

LinkedIn Premium is een betaalde versie van het populaire professionele netwerkplatform LinkedIn, die extra functies en voordelen biedt ten opzichte van het gratis basisaccount. In dit artikel bespreken we de LinkedIn Premium kosten, de verschillende abonnementen opties en wat je kunt verwachten van elk abonnement.

Overzicht van LinkedIn Premium

LinkedIn Premium biedt gebruikers geavanceerde functies die hen kunnen helpen bij het opbouwen van een professioneel netwerk, het vinden van nieuwe carrièrekansen en het verbeteren van hun online aanwezigheid. Enkele van de voordelen van LinkedIn Premium zijn InMail-credits, uitgebreide zoekfilters, inzicht in wie je profiel heeft bekeken en toegang tot LinkedIn Learning.

LinkedIn Premium abonnement opties en kosten

Er zijn vier LinkedIn Premium abonnement opties beschikbaar, elk met verschillende kosten en functies:

  • Premium Career: Dit abonnement is gericht op individuen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of hun carrière willen bevorderen. De kosten bedragen €39,97 per maand.
  • Premium Business: Ontworpen voor professionals die hun netwerk willen uitbreiden en beter geïnformeerde zakelijke beslissingen willen nemen. De kosten bedragen €44,99 per maand.
  • Sales Navigator: Voor sales professionals die leads en accounts willen identificeren, volgen en beheren. De kosten bedragen €79,99 per maand.
  • Recruiter Lite: Bedoeld voor recruiters en HR-professionals die op zoek zijn naar getalenteerde kandidaten. De kosten bedragen €99,99 per maand.

Prijzen kunnen variëren en zijn onderhevig aan wijzigingen.

Een overzicht van de beschikbare abonnementen
Een overzicht van de beschikbare abonnementen

Jaarlijkse vs. maandelijkse betalingen

LinkedIn biedt zowel maandelijkse als jaarlijkse betalingsopties voor Premium-abonnementen. Als je kiest voor een jaarlijks abonnement, betaal je doorgaans minder dan wanneer je maandelijks betaalt. Het kan financieel voordelig zijn om voor een jaarabonnement te kiezen als je van plan bent om LinkedIn Premium voor een langere periode te gebruiken.

Gratis proefperiode van LinkedIn Premium

Voor de meeste LinkedIn Premium-abonnementen biedt LinkedIn een gratis proefperiode van een maand aan. Tijdens deze proefperiode krijg je toegang tot alle functies van het gekozen abonnement, zodat je kunt bepalen of het de kosten waard is. Zorg ervoor dat je de proefperiode op tijd annuleert als je niet wilt doorgaan met het betaalde abonnement, om ongewenste kosten te voorkomen.

Zijn de LinkedIn Premium kosten het waard?

Of de LinkedIn Premium kosten het waard zijn, hangt af van je persoonlijke situatie en doelen. Als je actief op zoek bent naar een baan, op zoek bent naar nieuwe zakelijke kansen of je professionele netwerk wilt uitbreiden, kunnen de extra functies van LinkedIn Premium een waardevolle investering zijn. Het is belangrijk om de voordelen af te wegen tegen de kosten en te bepalen of de premium functies bijdragen aan je succes op het platform.

Overweeg de volgende factoren bij het beoordelen van de waarde van LinkedIn Premium:

  • Hoe actief je bent op LinkedIn en hoe vaak je de extra functies zult gebruiken
  • Of de uitgebreide zoekfilters en inzichten in profielbezoekers je kunnen helpen bij het bereiken van je professionele doelen
  • Of je toegang tot LinkedIn Learning nodig hebt om je vaardigheden verder te ontwikkelen

Conclusie

LinkedIn Premium kan voor sommige gebruikers een waardevolle investering zijn, afhankelijk van hun professionele doelen en behoeften. Door de verschillende abonnementsopties en kosten te evalueren, kun je een weloverwogen beslissing nemen over het al dan niet upgraden naar LinkedIn Premium. Houd er rekening mee dat de kosten en functies van LinkedIn Premium in de loop van de tijd kunnen veranderen, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie en updates.

Prime Marketing logo Contact

LinkedIn

info@primemarketing.nl

Over Prime Marketing

Bij Prime Marketing combineren we expertise, innovatie en een persoonlijke benadering om jouw B2B-marketing naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe onze unieke aanpak, klantgerichtheid, en jarenlange ervaring in LinkedIn-adverteren jouw bedrijf kunnen transformeren.

LinkedIn Ads
benchmarks

Ontdek hoe wij op alle benchmarks bovengemiddeld presteren.

B2B-MARKETING OP MAAT

WHITEPAPER

LinkedIn Ads Benchmarks.

WHITEPAPER

LinkedIn Ads Benchmarks.